Cele mai frumoase modele de pijamale pentru vară? Cele în dungi

Cele mai frumoase modele de pijamale pentru vară? Cele în dungi

În medie, ne petrecem până la o treime din viață dormind, motiv pentru care este importantă alegerea hainelor de noapte potrivite. Schimbă-ți pijamalele odată cu venirea verii. Mizează pe dungi iconice din noua colecție a specialiștilor Astratex, care nu se vor demoda niciodată.

8 iulie 2024
Despre lenjeria intimă

Denisa Stasinková

redactor

În Evul Mediu, îmbrăcămintea în dungi era purtată în rândul oamenilor care trăiau la marginea societății. Dungile erau purtate de servitori, bufoni de curte, nebuni, criminali și femei ușoare. Dungile contrastante ale îmbrăcămintei lor simbolizau încălcarea limitelor societății. Impresia negativă a îmbrăcămintei în dungi a persistat multă vreme. Șansa i-a fost dată în anul 1858 de Marina Franceză, pentru care cămaşa cu dungi a devenit uniforma oficială. Se spunea că dacă un marinar cădea în apă, putea fi găsit mai ușor dacă era îmbrăcat în dungi. La fel ca marinarii, nu te vei pierde în marea modei cu acest model atemporal.

Dormi (ca) în bumbac

Imaginează-ți că plutești pe nori albaștri moi în timpul unei nopți calme de vară. Vei dormi divin în pijamalele atemporale cu dungi. Tricotul plăcut de bumbac va avea grijă de confortul tău. Poți alege varianta tip cămașă sau pantaloni clasici de pijama cu tricou.

Pentru Frumoasele Adormite

Odihnită, împrospătată și plină de energie dimineața. Că nu ai visat niciodată la o asemenea dispoziție? Vei dormi roz ca o regină în pijamalele noastre Pink Dream. Combinația de roz delicat și dungi discrete te va liniști într-un somn netulburat în cel mai scurt timp.

Ce material ți se potrivește ca o mănușă?

Bumbac

Îl vei aprecia nu numai datorită respirabilității, ci și datorită proprietăților sale excelente de absorbție.

Satin

Este un material răcoritor, așa că păstrează-l până la trecerea primăverii/verii și a lunilor calde.

Modal

Foarte moale și neted, dar în același timp elimină perfect transpirația de pe corp.

Cum să pregătești dormitorul pentru primăvară?

Iarna suntem mai des bolnavi sau lenevim în pat uitându-ne la serialele noastre preferate. De aceea, principalul nostru loc de odihnă merită un suflu bun de vară. Ce putem face în acest sens?

🌸 Spală pilotele și pernele (urmează întotdeauna instrucțiunile producătorului de pe etichetă)

🌸 Scoate pilota mai puțin călduroasă și înlocuiește-o pe cea de iarnă

🌸 Schimbă materialul așternutului

Cu siguranță nu vei greși dacă îți îmbraci pilotele și pernele în bumbac. Absoarbe perfect umezeala și este foarte moale la atingere.

Satinul de bumbac este plăcut și răcoros în lunile călduroase. În plus, nu se șifonează, deci nu este nevoie să-l calci.