Îți prezentăm produsele noastre bestsellers: Sutienele preferate ale clientelor noastre

Îți prezentăm produsele noastre bestsellers: Sutienele preferate ale clientelor noastre

5 aprilie 2023
Despre lenjeria intimăDe la Astratex

Nikola Herčíková

Redactor-șef

Datorită lenjeriei de corp potrivite ne putem simți confortabil, dar și încrezătoare pe parcursul întregii zile. Astfel de lenjerie este creată sub bagheta specialiștilor Astratex. Îți prezentăm sutienele, care au câștigat inimile clientelor noastre.

Sutien Maia

Cauți o piesă, care să îți vină perfect? Mii de femei s-au îndrăgostit de sutienul Maia, deoarece se simte pe corp ca un al doilea strat de piele. În ce constă secretul? Specialiștii noștri au ales o spumă termoactivă unică, care se încălzește datorită căldurii corpului și se adaptează perfect la formele tale. Materialul este extrem de ușor, subțire și plăcut la atingere. Marginile din satin sunt doar cireașa de pe tort. 

Maia este pe piață din anul 2019. Modelele Soft Control Deluxe și Soft Control Lace pot fi găsite în 50 de mărimi de la 65/E până la 100/E.

Ce spun clientele noastre despre Maia

Andreea Am comandat mărimea 95D și sunt extrem de mulțumită ca de fiecare dată. Se potrivește ca un al doilea strat de piele. Nu mai port alt sutien.

Bianca Sutienul îmi vine perfect, am fost atât de mulțumită că după un timp am mai comandat încă unul.

Mihaela L-am cumpărat deja de mai multe ori și de fiecare dată sunt mulțumită ;) Îl recomand tuturor femeilor, care vor lenjerie plăcută, în care să se simtă confortabil pe durata întregii zile.

Maria Cel mai bun sutien, pe care l-am avut vreodată. Finisare perfectă, care se adaptează frumos la corp. Nici nu simți că îl porți.

Se adaptează perfect la corp

Cupele sunt modelate pe forme speciale și astfel se potrivesc și pentru sâni mici, și pentru sâni mari. Datorită designului neted, este un sutien perfect pentru purtare zilnică. Balenele clasice conferă susținere pentru formele voluptoase, iar materialul elastic al circumferinței se adaptează frumos la corp. Poți alege varianta complet netedă Soft Control Deluxe sau poți opta pentru modelul Soft Control Lace, care are o aplicație elegantă și discretă din dantelă în partea, unde cupele se transformă în bretele. Varianta Soft Control Pearl te va fermeca cu dantelă și o perlă discretă chiar în decolteu.

Pe scurt, Maia este o piesă universală, pe care ai căutat-o mereu. Modelul poate fi purtat tot anul și cu fiecare ocazie. Asigură un decolteu spectaculos, indiferent de ce mărime porți. În plus, pentru a fi și mai confortabil, mărimile mai mari au bretelele mai late și mai mulți agățători. Încearcă și tu acest sutien și vei fi încântată ca alte numeroase cliente. 

Aștepți un copilaș?

Atunci varianta de alăptare a sutienului Maia este ideală pentru tine, fie modelul simplu, fie cel cu dantelă. Modelele de alăptare au toate atributele sutienelor clasice Maia. În plus, acestea se caracterizează prin cupe detașabile pentru acces facil la sâni.


Sutienul Spacer

Ușor ca o pânză de păianjen, respirabil, ușor modelator. Așa poate fi descris sutienul nostru cu cel mai mare succes, Spacer. De ce este atât de special? Pentru crearea lui, specialiștii Astratex au ales un material unic respirabil, prin care aerul curge constant. De aceea, lasă pielea să respire, astfel sânii nu se sufocă și transpiră mai puțin. Pur și simplu, te vei îndrăgosti de Spacer, nu doar pe timp de vară. 

Modelele Spacer Basic, Delicate și Delicate Lace au fost create în anul 2022. Se pot găsi în 57 de mărimi de la 60/E până la 115/C.

 

Ce spun clientele noastre despre Spacer

Ecaterina Sutien perfect și confortabil. Nici nu simt că îl port. Materialul și croiala sunt superbe, plăcut la atingere.

Loana Sutien absolut perfect, cel mai bun. Se potrivește bine, este moale, plăcut și nu se vede sub haine.

Ramona Sutienele Spacer 3D sunt super - foarte confortabile, respirabile. Am câteva în mai multe culori. Nu mai port alte modele.

Lucia Sutienul se potrivește perfect, nu mai port altul. Recomand tuturor femeilor cu sâni mari.

Confort absolut pe durata întregii zile

Ți se potrivește sutienul nostru Maia? Atunci avem o veste bună pentru tine, deoarece modelul Spacer este modelat pe aceleași forme speciale, pentru a se potrivi sânilor mici sau mari. Materialul este cu model tip fagure invizibil, acesta fiind secretul respirabilității sale. Cupele sunt atât de subțiri, încât aproape că nici nu le simți și se adaptează frumos pe piele. Ajută la modelarea ușoară a decolteului, conferind susținerea necesară pe durata întregii zile. În plus, mărimile mai mari au bretelele mai late și mai multe agățători, pentru a asigura confort în orice situație. 

Modelul Spacer este disponibil în varianta clasică Delicate Basic. Deoarece sutienul este neted, se potrivește perfect sub tricouri, maiouri sau rochii mulate. Iar dacă îți place dantela, alege varianta Delicate, care este decorată în față. Modelul Delicate Lace are dantelă pe toată circumferința. Modelele Spacer 3D Breeze sau Spacer 3D Sensual Tattoo oferă ornamente bogate în jurul circumferinței și pe cupe, fiind disponibilă și varianta bralette fără balene

Sutien de alăptare de top pentru vară?

La fel ca sutienul Maia, poți găsi la noi și modelul popular Spacer în varianta pentru alăptare. Datorită respirabilității sale, este cel mai bun sutien de alăptare pentru zilele toride de vară. Sânii nu vor transpira și pielea poate respira frumos. Poți alege Spacer 3D Delicate sau Spacer 3D Viktoria, care are o inserție de dantelă mai mare. Ambele sutiene au cupe detașabile.