Vară extravagantă: Îndrăznește să porți orice culoare

Vară extravagantă: Îndrăznește să porți orice culoare

Zici că ținutele în culori vii sunt doar pentru tineri? Nu e chiar așa. Toată lumea, indiferent de vârstă, își poate reîmprospăta garderoba cu diferite culori. Iar vara este perfectă pentru ținute îndrăznețe. Poți începe, de exemplu, cu costume de baie.

24 iunie 2024
Costume de baie

Denisa Stasinková

redactor

A sosit vara și odată cu ea și tendințele mai îndrăznețe. Costumele de baie nu sunt o excepție. Culorile saturate, motivele și detaliile decorative sunt deosebit de populare mai ales printre cei tineri. Dar asta nu înseamnă că sunt interzise pentru generația mai în vârstă. Dimpotrivă, sunt o schimbare binevenită în comparație cu negrul clasic, pe care parcă îl vedem peste tot, nu doar la plajă. De data aceasta, alege ceva, în care vei ieși în evidență în mulțime.

👙Anul acesta sunt populare variantele roz, albastru, verde sau chiar sclipitoare. Culorile mai bogate atrag atenția și îți oferă sex-appeal-ul potrivit de vară.

👙Florile tropicale, frunzele și alte motive de plante au fost la modă înainte și anul acesta revin. Poți încerca piese mai puțin extravagante, cu un top de culoare monocromă și slip cu motive.

👙Motivele animal print sunt un hit care nu se va demoda niciodată. De exemplu, în piese cu motive de leopard vei fi cea mai atrăgătoare felină de pe orice plajă.


Anul acesta este la modă curajul

Fie că petreci vara aceasta la mare, sau la piscină, scopul este clar. Să ieși în evidență și să te relaxezi. Costumele de baie la modă te vor ajuta în acest sens. Și ce se poartă anul acesta? Culori vii și motive geometrice, animal print sau modele cu plante. Dacă vrei să porți culori mai discrete, alege o nuanță mai delicată, cu efect lucios.

Modele masculine pentru bărbați

Nici bărbații nu trebuie să se țină de modele clasice negre anul acesta. Lasă-i să încerce modele puțin neconvenționale. În costume de baie cu păsări flamingo cu siguranță vor face impresie și vor trezi în ei personalitatea jucăușă din anii copilăriei. În oferta noastră se pot găsi șorturi în croiala lejeră, boxeri și costume de baie scurte. Fiecare are de unde alege.

Ingeniozitatea este ascunsă în accesorii

Nu îndrăznești să porți costume de baie extravagante? Adaugă personalitate stilului tău de vară cu ajutorul accesoriilor. Cu siguranță ai de unde să alegi!