Recomandări de vară de la fetele de la Astratex

Recomandări de vară de la fetele de la Astratex

Suntem toate diferite, dar toate iubim vara! Și deoarece costumele noastre de baie se potrivesc tuturor formelor, am decis să-ți arătăm ce modele ne-au cucerit inima anul acesta.

3 iunie 2024
Costume de baieDe la Astratex

Denisa Stasinková

redactor

Pentru o vară plină de culoare

Cu cât mai multe culori, cu atât mai multă distracție. Dacă porți doar culori neutre tot anul, încearcă să faci o schimbare în această vară și să alegi bikini cu motive colorate. Ne-au plăcut în special motivele florale și cele geometrice.

O piesă = o iubire

Ești iubitoare de costume de baie întregi? Si noi! Avem orice culoare și model la care te poți gândi. Indiferent de tipul siluetei, la noi ai de unde alege. Vera s-a îndrăgostit de costumul de baie negru, care îi subliniază perfect formele și oferă sânilor susținere potrivită.

Un duo uluitor

Îți plac mai mult costumele de baie din două piese? La noi vei găsi mii de croieli, care se potrivesc tuturor formelor. Printre noi fetele sunt populare, de exemplu, costumele de baie cu slip cu talie înaltă. Cristina a fost impresionată de modele cu proprietăți de uscare rapidă din atelierul specialiștilor noștri.