Îți dorești un decolteu frumos în rochii? Alege croiala Push-Up sau dantelă decorativă

Îți dorești un decolteu frumos în rochii? Alege croiala Push-Up sau dantelă decorativă

10 iulie 2024
Cum să alegețiDespre lenjeria intimă

Nikola Herčíková

Redactor-șef

Iubești decolteuri adânci, dar natura nu te-a înzestrat prea mult în zona pieptului? Nu trebuie să soliciți imediat serviciile unui chirurg plastician. Croiala Push-Up poate face literalmente minuni pentru sâni, iar dantela aleasă inteligent sau un detaliu interesant poate înfrumuseța multe rochii de vară.

Bisturiu? Mai bune un sutien Push-Up!

Croiala Push-Up este cea mai potrivită pentru femeile cu bust mai mic sau mediu. Este și de înțeles, pentru că femeile cu sânii mari vor de obicei să modeleze forma sânilor, nu să-i mărească. Dacă și tu îți dorești un decolteu mai proeminent, poți alege diferite modele. Citește cum să alegi un astfel de sutien, ce pernițe sunt disponibile și ce mărire poate oferi o piesă aleasă corect. Sutienele Push-Up sunt croite pentru a ridica și rotunji sânii, adăugând astfel volum. De regulă, sunt întărite și au pernițe. Acestea pot fi fie cusute, fie detașabile.

La ce să fii atentă atunci când alegi sutienul?

🍒 Ca în cazul oricărui alt sutien, mărimea este cheia. Nu-ți lua mărime mai mică în ideea de a obține un efect mai mare, sânii se vor revărsa și vor forma o umflătură sub haine.
🍒 Dacă nu ai sânii foarte mici sau fermi, este mai bine să alegi o croială triunghiulară, care să acopere o parte mai mare a sânului și să prevină revărsarea din cupă.
🍒 Circumferința sutienului nu trebuie să fie largă, pernițele ar trage sânii în jos, ceea ce ar deforma sânii și decolteul ar scădea.
🍒 Dacă îți cumperi un sutien negru, încearcă-l bine, chiar dacă este mărimea ta obișnuită. Țesăturile negre tind să fie mai strânse și mai puțin elastice.

Sutiene Push-Up cu pernițe detașabile

Daca vrei sa experimentezi efectul Push-Up doar din când în când, sau mai ales într-o anumită ținută, alege un sutien Push-Up cu posibilitatea de a introduce pernițe. După cum sugerează și denumirea, aceste modele au pernițe detașabile, astfel încât să le poți scoate și introduce din nou. Acest lucru este util dacă dorești să porți sutienul zilnic și doar ocazional să ridici decolteul pentru un efect wow, de exemplu la un bal sau la o petrecere. Pernițele pot fi textile, din spumă, gel moale sau silicon sau chiar umplute cu aer. Siliconul se adaptează puțin mai bine formei naturale a sânului, deoarece este influențat de temperatura corpului. Efectul rezultat tinde să fie mai natural. Sutienele Push-Up cu pernițe detașabile sunt, de asemenea, o soluție excelentă pentru femeile cu sânii asimetrici. Dacă este necesar, poți introduce pernița într-un singură cupă, sau poți pune o dimensiune diferită în fiecare cupă.

O fereastră către istorie:

În anul 1943, Howard Hughes a creat primul sutien Push-Up. Constructorul de avioane, pilotul, antreprenorul, regizorul de film și producătorul american într-o singură persoană a conceput această piesă pentru actrița Jane Russell pentru filmul Outlaw. Dar ea ar fi numit invenția lui ridicolă și și-a umplut propriul sutien cu batiste. Cinci ani mai târziu, s-a născut primul sutien oficial push-up. Aceste piese au devenit cunoscute abia în anii 90, când au fost iubite nu numai în rândul femeilor, ci mai ales în rândul bărbaților.

Când o mărire nu este suficientă

Dacă îți dorești un bust mărit și mai mult, poți alege sutienul Double Push-Up. Datorită întăririi mai pronunțate a părții inferioare a cupei, va mări sânii cu până la două mărimi. Cu toate acestea, atunci când alegi, nu uita că mai puțin înseamnă mai mult. Se poate întâmpla ca un efect Push-Up prea pronunțat să arate nenatural în cel mai bun caz, chiar și vulgar în cel mai rău caz. Este cu siguranță necesar să ai în vedere faptul că un astfel de decolteu îmbunătățit va atrage atenția celor din jur.

Podprsenka Ilya nevyztužená, Esotiq
Esotiq

Concentrat pe detalii

Sutienele Push-Up sunt incomode pentru tine, dar ai vrea să adaugi totuși o îmbunătățire decolteului tău? Soluția este ușoară – optează pentru dantelă sau benzi strappy. Acestea fac decolteul deosebit într-un mod ceva mai discret, dar nu mai puțin interesant. Poți adapta cu ușurință culoarea și stilul lenjeriei de corp la garderoba ta, iar ținutele tale de vară vor căpăta un nou element interesant. O piesă de lenjerie care se vede ușor de sub haine poate face adevărate minuni cu imaginația.