Trio de culori basic pentru sutiene: Sub ce îmbrăcăminte se potrivesc?

Trio de culori basic pentru sutiene: Sub ce îmbrăcăminte se potrivesc?

11 iunie 2024
Cum să alegețiDespre lenjeria intimă

Nikola Herčíková

Redactor-șef

Alb, bej, negru. Trei culori basic de sutiene, care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. Cu toate acestea, purtarea acestor culori are propriile reguli, avantaje și dezavantaje. Care sunt acestea?

Alb delicat

Sutienul alb - când să-l porți? În niciun caz nu ar trebui să-l porți sub haine albe. Nu doar că nu este invizibil, ci chiar strălucește. Același efect îl are lenjeria albă la femeile foarte bronzate. Dar aceasta nu înseamnă că trebuie să renunți de tot la piese de lenjerie albă. În cazul lenjeriei seducătoare, arată foarte feminin și tandru în același timp.

Sfatul nostru:

Piesele albe de lenjerie tind să se îngălbenească din cauza transpirației, așa că necesită îngrijire suplimentară. Desigur, este important să urmezi etichetele de pe lenjerie. Recomandăm să speli manual sutienele, corsetele și piesele foarte delicate (de toate culorile) cu un detergent special și să nu le usuci în lumina directă a soarelui, în uscător de rufe sau în apropierea unei surse directe de căldură.

Negru fără vârstă

Coco Chanel și Audrey Hepburn au câștigat împreună faima așa-numitei rochii negre, little black dress, care a devenit imediat un must-have în garderoba oricărei femei. Și aceeași piesă basic ar trebui să fie și un sutien negru. Fie că este vorba de o croială clasică, croială Push-Up sau Bardot, negrul se potrivește sub orice ținută închisă la culoare.

Sfatul nostru:

Nu-ți fie teamă să porți sutien negru sub un top transparent de aceeași culoare. În acest fel, vei crea un look îndrăzneț și în același timp irezistibil, care va atrage atenția.

Bej practic

După cum am spus deja, sutienele albe strălucesc sub tricouri și cămăși de aceeași culoare. Deci ce culoare de sutien să porți sub topuri albe? Bej. Dacă îți cumperi un sutien care se potrivește cât mai mult cu nuanța pielii tale, acesta va fi practic invizibil sub topuri albe.

Alege chiloții în funcție de ocazie

Nu mai este în vogă regula că chiloții trebuie să se potrivească întotdeauna cu culoarea sutienului. Deci depinde în ce te simți confortabil și ce fel de îmbrăcăminte îți place cel mai mult să porți. Dacă preferi fuste sau pantaloni lejeri, alege chiloți cu partea din spate netedă. Păstrează dantela sub haine din țesătură mai groasă sau sub fuste plisate, unde nu vor fi vizibile. Există o mulțime de croieli din care să alegi. Modele cu talie înaltă câștigă popularitate din ce în ce mai mare, acestea ajută la netezirea burticii, dar sunt la modă și modele braziliene și tanga, care dezvăluie formele. Dar nu poți greși niciodată cu chiloți în croială clasică.