Haute Couture din Paris: Descoperă brandul CHANTELLE

Haute Couture din Paris: Descoperă brandul CHANTELLE

Când ne gândim la lenjerie franțuzească, ne imaginăm croieli perfecte, dantelă frumoasă și modele șic. Exact așa poate fi descris brandul CHANTELLE. Descoperă lenjeria de lux, cu o tradiție care datează din anul 1876.

27 mai 2024
Despre lenjeria intimă

Nikola Herčíková

Redactor-șef

Tot ce-i mai bun de la maeștrii domeniului

Lenjeria franceză este un termen care rezonează peste tot în lume. Brandul CHANTELLE întruchipează esența pură a modei pariziene și tot ceea îți imaginezi când auzi expresia femme fatale. Exact așa te vei simți atunci când vei purta modelele acestei icoane vestimentare. CHANTELLE nu este doar lenjerie. Este respectul pentru tradiții combinat cu inovația. Este expertiza supremă în materie de materiale, croieli și design. Este vorba de dantele și țesături franțuzești de cea mai înaltă calitate, realizate cu precizie în croieli perfecte, fără o singură cusătură greșită.

De ce merită să investești în lenjerie de calitate?

▪️ Cu o îngrijire adecvată, nu există riscul de rupere a cusăturilor, deteriorarea materialului sau pierderea culorii și a formei. Lenjeria de calitate va rezistă foarte mult timp.

▪️ Sentimentul în timpul purtării este de neprețuit. Lenjeria de lux te va face să te simți minunat și te va încânta de fiecare dată când o vei purta.

▪️ Crezi sau nu, lenjeria potrivită poate face minuni pentru încrederea ta. Poți purta, de exemplu, niște blugi și un maiou și cu toate acestea să arăți sexy.

▪️ Pentru sânii mari, o croială bine gândită este literalmente o salvare. Gata cu umflăturile inestetice sub tricou, sânii revărsați peste cupe sau frecări de la balene.

▪️ Un sutien de înaltă calitate va ajuta la distribuirea corectă a greutății bustului, ușurând astfel umerii, gâtul și spatele și, de asemenea, va ajuta la îmbunătățirea posturii.

Sursă: CHANTELLE

Ce personifică „femeia CHANTELLE”

Femeile sunt o sursă de inspirație continuă pentru acest brand. Femeile sunt blânde, dar și puternice, creative, dar și calme, dezirabile și în același timp șic. Și se schimbă constant, la fel ca și moda în sine. Lenjeria CHANTELLE venerează frumusețea în toate formele și dimensiunile ei. Prin urmare, nu este doar plăcută ochiului, ci și practică. Croielile atent lucrate vor oferi astfel susținerea necesară curbelor, senzualitatea dorită formelor, dar și încredere în sine tuturor femeilor, care o caută.

Lenjerie din dantelă

Lenjerie din dantelă

Dantela franțuzească de cea mai înaltă calitate prelucrată cu măiestrie, pentru a sublinia încrederea unei femei, pentru a adăuga senzația de senzualitate și, în același timp, pentru a modela și menține curbele corect.

Sutien CHANTELLE Fleur neîntărit Bardot
Sutien CHANTELLE Fleur neîntărit Bardot
452,99 Lei
Chilot brazilian CHANTELLE Fleur dantelat
Chilot brazilian CHANTELLE Fleur dantelat
230,99 Lei
Sutien CHANTELLE Champs Elysées neîntărit
Sutien CHANTELLE Champs Elysées neîntărit
470,99 Lei
Chilot croială franțuzească CHANTELLE Champs Elysées
Chilot croială franțuzească CHANTELLE Champs Elysées
270,99 Lei
Atunci când frumusețea se întâlnește cu funcționalitatea

Atunci când frumusețea se întâlnește cu funcționalitatea

Modelele oferă susținere și sunt destinate modelării curbelor feminine. Cine spune că sutienele cu efect de modelare nu pot fi frumoase?

Odlehčující podprsenka CHANTELLE Impression nevyztužená

Zmenšující podprsenka CHANTELLE Hedona nevyztužená

Zmenšující podprsenka CHANTELLE C Magnifique vyztužená

Zmenšující podprsenka CHANTELLE Norah nevyztužená

Responsabilitate, schimbare, inovație

La sfârșitul secolului al XIX-lea, când a fost creat brandul - atunci sub alt nume - femeile erau încă legate în corsete. Un pas fundamental către schimbare a fost crearea primei țesături elastice, care a fost gândită tocmai de fondatorul mărcii, François Auguste Gamichon. Anii de dezvoltare și perfecționare s-au reflectat apoi în alte produse CHANTELLE, precum sutienul emblematic „Défi”, care a fost primul sutien întărit și fără cusături, care a oferit susținere adevărată. Datorită abordării sale inovatoare, brandul nu a încetat niciodată să se dezvolte și se poate mândri cu absolut cele mai bune materiale de pe piață. Și acum le poți încerca și tu pe propria piele.

Sursă: CHANTELLE