Temperaturile cresc! Întâmpină vara cu încredere.

Temperaturile cresc! Întâmpină vara cu încredere.

5 iulie 2024
Cum să alegeți

Nikola Herčíková

Redactor-șef

A venit în sfârșit vremea de vară adevărată și odată cu ea și timpul ținutelor de vară. Dar te poți bucura de ele doar în lenjeria potrivită. Te vei simți confortabil și vei avea siguranța că deții controlul asupra curbelor tale și a transpirației inevitabile.

Cele mai bune sutiene pentru vară?

Sânii sunt cei mai mulțumiți vara, când pot respira liber. Și tocmai acest lucru este asigurat de materialul Spacer. Este extrem de ușor, plin de celule fine deschise prin care aerul curge spre corp și invers. Majoritatea sutienelor Spacer au cupe netede, așa că sunt ideale și sub tricou. Există însă și modele decorate cu dantelă. La fel ca și modele sport, unde transpirația este tratată dublu.

Sutien Spacer 3D Lady Grace

Sutiene neîntărite

Fiecare strat salvat contează și asta este valabil și pentru sutiene. Cupele ușoare din dantelă delicată, tul sau bumbac sunt perfecte pentru zilele de vară. ȘI dacă îți dorești confort absolut, pariază pe modele bralette - cu sau fără balene. Nu mai este valabil de mult că doar sânii mici își permit sutiene tip bralette. Multe sutiene fără umplutură pot susține un decolteu mare datorită tăieturii, unele chiar fără armătură. Vara favorizează nuanțele deschise și culorile pastelate moi. Nu le vei găsi în colecția Summer Vibes, de exemplu, realizată din dantelă moale, de pânză de păianjen, pe care abia o simți pe corp.

Sutien Anastasia neintarit, din bumbac

Adio, chin de vară!

Nu porți fuste și rochii pentru că te jenează coapsele? Nici nu trebuie să ai kilograme în plus pentru ca această problemă de vară să apară. Există o soluție mai elegantă decât pudrarea și aplicarea antiperspiranților. Încearcă modele de chiloți mai lungi sau benzi de protecție pentru coapse. Funcționează excelent! Pantalonii scurți de sub rochie sunt, de asemenea, o poliță de asigurare excelentă în timpul vremii vântoase.

Protecții pentru coapse Breathable

Lenjeria de corp este un ajutor discret

Materialele subțiri de vară vor dezvălui totul, așa că nu le lăsa să te ia prin surprindere. Te vor ajuta tivurile tăiate cu laser, tivurile lipite sau piesele fără cusături. Se adaptează perfect la corp și nu se vor vedea nici sub îmbrăcăminte mulată. 

Și datorită unor trucuri simple, care nu te costă mult, te poți bucura și de o rochie asimetrică, un decolteu adânc, sau un maiou cu decupaje. Astfel, poți ascunde bretelele sau poți muta închiderea sutienului într-un loc invizibil.